2016-12-07 364 views
吉野家打邊爐已經好耐冇去,因為成日周圍四處去唔同既地方食晚飯反而忽略咗最基本最抵食既食品。呢間員工好少但係人流好多,我地坐低左等佢執野都等左一段時間,而且員工年紀比較大所以手腳比較慢。上既食物都令人幾失望,首先講肥牛,以前係用黑色既盒裝住份量比較大,但係依家用保鮮紙同埋普通腸碟裝住入面得3塊牛肉。牛肉亦都偏肥質素冇以前咁好,仲有個讚岐烏冬直情係俾一個包裝你,以前係用碗仔上既熟烏冬變咗凍冰冰既烏冬。入面既食物梗係完全冰凍,同以前有少少暖既湯係好唔同,整左好耐先有得食。不過入面既芝士竹崙,金菇和娃娃菜的味道都差不多,濃湯的味道比較濃而且有點甜味,粟米就比較細份。整體等候時間變得很長所以要慢慢吃才可以走,下一次我也選擇不要幫襯這一間店!