2018-05-13 287 views
食左餐好失望好垃圾既母親節晚餐住附近 食過尚宴幾次每次都覺得唔錯 所以keep 住回頭點知今晚會咁悲劇揀左個母親節套餐最貴果隻上左2道菜之後就吉左張檯成半個鐘我地都一直無催過 反而d staff 都覺唔對路終於上菜 d蚌有沙 算啦之後又每道菜等半個鐘龍蝦伊麵除左2個鉗 我地一舊龍蝦肉都食唔到荷葉飯好明顯係隔夜飯眼見其他檯d野食又快到食唔切心諗中哂伏算啦 因為有個姐姐好nice 係咁serve 我地好好態度食埋咁拿拿聲埋單成個場得個十檯都無 果下得我地埋單俾左卡之後 結果又等十幾分鐘都無人理過因為有小朋友要返去沖涼訓教我就行出去問下有咩問題佢地竟然連我張單攤左係個counter 都無人知係咁問張單係邊 我睇住佢地睇完都無發現張單同張credit Card 係度然後係企左10分鐘 等佢地插隊埋左廂房張單再discuss 一輪我張單點計先有得埋我真心覺得失望同喪失耐性轉左手成間餐廳organize 連自己員工都覺得都無眼睇 就算個老闆仔點行黎行去派花都無用啦我第一次會寫評論當時我無搵d staff /女經理發火因為明白成個問題係經營不善
食左餐好失望好垃圾既母親節晚餐
住附近 食過尚宴幾次