2024-03-25 1090 views
唔知係唔係做緊優惠,所以食物種類少左咁多我是因為landmark bespoke 啲分到期諗住用左佢(上年都係為左用啲分所以同家人來食),所以叫做比正價,二千幾蚊兩大一小。上年啲食物種類比較多,熱食都多款,而海鮮係不停refill,今次竟然連龍蝦都不停被清倉,出去幾次都攞唔到🥹。呢度係文華喎,唔係cheap cheap buffet 嘛?連熱食打開都好多empty (暈) 最後大家都食得好少,失望而回 。下年啲分真係唔好咁晒😅因為二千幾蚊係真係當現金洗,趁Harvey Nicholes 未執笠用黎買下野好過!Service 方面,明顯唔夠人手,我地已經食得少,慢慢食,都冇人收碟😅😅😅
唔知係唔係做緊優惠,所以食物種類少左咁多
  • 甜品
  • Signature  cheese  cake