2009-07-02
6月20日o個晚一行7個屋企人去左巴依食羊lee日係慶祝爸爸正日生日同埋父親節我爸爸好鍾意食羊, 之前我同男友試過lee間餐廳感覺幾好所以今次lee個雙重慶典就搵左lee度啦~由於係父親節前夕, 所以用餐時間係1800-1930 太趕啦~我地7個人就選擇左一個6人套餐再單點左d飲品、土匪雞翼同羊肉串土匪雞翼同羊肉串我上次試過, 味道幾好, 不過今次o既羊肉串好似冇上次咁好味好啦, 講番個套餐先 3款冷盤, 青椒皮蛋、白切羊肉、生椒牛肉味道唔錯, 好似食上海菜o個d冷盤感覺, 皮蛋唔知點解咁好味 手撕椒麻雞係我覺得咁多款入面最出色, , 唔好俾佢個名誤導, 其實只係少少辣唔會太激, 而且d肉質好嫩 烤羊腿, lee一道菜我o向訂菜時佢話要預訂定o既招牌菜, 我當然一次過訂埋啦~ 但原來佢個set入面都有.....不過我覺得一d都唔特別, 我唔覺得佢係烤!!! 因為o向我認知入面烤係較香口, 我覺得佢o既烹調手法好似就咁煮......味道好一般o既羊味, 冇驚喜手抓羊, 我亦都覺得失色, 我阿哥仲話同佢o向內地食o既手抓羊好大份別!!! 唔通又係我地攪錯左? 味道又係一般羊味, 烹調手法好
lee日係慶祝爸爸正日生日同埋父親節
我爸爸好鍾意食羊, 之前我同男友試過lee間餐廳感覺幾好
所以今次lee個雙重慶典就搵左lee度啦~
好啦, 講番個套餐先
手抓羊, 我亦都覺得失色, 我阿哥仲話同佢o向內地食o既手抓羊好大份別!!! 唔通又係我地攪錯左? 味道又係一般羊味, 烹調手法好普通
四季豆lee款炒菜幾好味, 唔錯
京蔥羊肉餃子就連我lee個咁食羊o既人都唔太頂得順, 好羊啊~~~ 差呀!!!
酸辣土豆絲, 其實係一款好平o既菜式, 我但覺得好好味, 簡單o既烹調法, 最鍾意佢o個種爽脆口感
甜品有2款, 一個係酸奶, 我完全接受唔度. 但我係會飲奶食乳酪o既人....另一款o既布甸我就覺得好好味. 正!!!
overall $788 lee個6人set, 算抵過單order, 好多款式都試到, 所以推介想試食o既朋友一大班人會開心d, 因為order o既時候可以試多幾款