2017-06-19 2321 views
有驚喜之Dinner💕女女大考完係要輕鬆一下💕當然係要係去佢最愛之Disneyland嚕~今晚去咗上迪士尼探索家度假酒店嘅芊彩餐廳食晚餐堅有驚喜的好味道我哋揀咗個3courses menu, kids menu plus Paella💖美味可口~好3courses menu三文魚他他~presentation 有水準,三文魚好fresh 加上旁邊present得巧靚之sauce 巧巧味呀⋯⋯八成之牛柳~感覺好似食緊medium rare,好林唔硬,最讚係無肥肉👍🏻個kids menu 最讚係有齊Salad, main course~fish, veges plus fresh fruits 💕健康又好味⋯女女清晒唷!可能是新開之關係,唯一美中不足係出餐真係巧慢⋯阿女食完個兒童餐老公個餐湯仲等緊呢希望下次再來會有改善啦~
有驚喜之Dinner💕

今晚去咗上迪士尼探索家度假酒店嘅芊彩餐廳食晚餐

堅有驚喜的好味道

美味可口~好

3courses menu
三文魚他他~presentation 有水準,
巧巧味呀⋯⋯

個kids menu 最讚係有齊

希望下次再來會有改善啦~
2017-06-19
Type of Meal