2024-05-09 104 views
去Moko睇戲前真係可以係到食飽先係正戲院旁邊啱哂又或者可以睇戲前飲番杯咖啡或者食返個甜品前菜係白酒忌廉配藍青口焗多士青口好香,每件都會有滿滿既白酒忌廉汁,所以每個青口都會有好香嘅白酒味,個多士勁脆,我去過白酒忌廉汁啱晒燒紐西蘭羊扒伴燒汁好鍾意食羊非常鍾意食羊扒,羊扒唔會好蘇外面煎到有小小脆,裏面仍然好腍,唔會有so味當然唔少得佢地好出名既海膽帶子忌廉汁蟹肉海膽意粉海膽好新鮮,仍然食到好鮮甜嘅味道,帶子煎得好香外面脆脆地裏面一啲都唔乾,煎完嘅味道勁香然後仲會食到有蟹肉味,層次非常豐富,仲要勁Creamy 正最後當然唔少得疏乎厘啦今次試咗個期間限定款爆漿士多啤梨疏乎厘有新鮮嘅士多啤梨同朱古力碎,配咗好濃郁嘅士多啤梨醬,疏乎厘嘅口感真係冇得輸,似有若無,個士多啤梨醬真係勁香
去Moko睇戲前真係可以係到食飽先

海膽帶子忌廉汁蟹肉海膽意粉

最後當然唔少得疏乎厘啦
今次試咗個期間限定款
爆漿士多啤梨疏乎厘

• Sea Urchin & scallop Linguine