今日有事黎到中環!見時間尚早,就去飲咖啡,食個包先啦!!好多款揀!其實都唔知有咩特色!不過其實都係喺店度既咖啡包黎,所以買之前可以喺店內聞下d sample先😂😂聞左一輪我揀左Birthday Wish!店內有好多款味道既牛角包,上次試過幾款味,最好食係kaya口味!今次再Encore!!落左單唔駛5分鐘就有得拎喇。第一次買黎飲既時候,捧住兜咖啡唔知去邊度飲好,店員叫我地坐附近既lift上平台花園飲!嗰度風景好,不過天氣太凍就唔去得喇。對咖啡冇乜研究,呢個咖啡聞落唔算香,但就冇乜苦澀味,落埋個Cream加糖都幾好飲呢個kaya牛角包真係大推!喺ifc都係賣廿幾蚊。入面仲有kaya醬!!唔會乾爭爭!!大家如果行過,都可以試下好似我地咁,買個咖啡買個包上去平台花園chill下。幾好享受😎😎
今日有事黎到中環!
見時間尚早,就去飲咖啡,食個包先啦!!

聞左一輪我揀左Birthday Wish!

呢個kaya牛角包真係大推!
喺ifc都係賣廿幾蚊。

入面仲有kaya醬!!唔會乾爭爭!!

2024-02-03
  • Kaya Croissant