🌟輕鐵景峰站5分鐘路程🌟#井財街 #高級西餐廳 #酒吧西餐廳 #格調酒吧 #livemusicshow #cocktailbar 初初諗住呢度食晏 冇咁有氣氛 但係咁啱又正值萬聖節 餐廳佈滿咗Halloween嘅裝飾 好有氣氛 再加埋本身嘅奢華嘅格調裝潢 成個感覺都好正 好型👍🏻👍🏻同朋友叫咗兩個lunch set 包咗餐包 沙律/餐湯🧡#餐包- 五穀包&麥包 微暖 鬆軟 - 加左牛油 多咗鹹香味🧡#沙律🧡#粟米忌廉湯- 仲食到一粒粒粟米架! 好正!絕對唔係罐頭湯😂😂🧡#烤紐西蘭一級肉眼牛扒配薯條- 肉眼牛扒要咗七成熟 唔會好煙韌 - 雖然鹹咗少少 但有燒烤汁甜甜地 都可以彌補到- 另外仲有薯條 薯仔青瓜洋蔥沙律 🧡#蒜香辣椒炒意粉配香煎蝦球- 條條意粉分明 陣陣嘅香辣味 好吸引- 蝦球亦都新鮮 彈牙🧡#凍齋啡❤️下次有機會一定要夜晚嚟呢度食嘢 聽講七點至10點會有live music show..🤪🤪 應該會幾好feel😚😚
🌟輕鐵景峰站5分鐘路程

同朋友叫咗兩個lunch set 包咗餐包 沙律/餐湯