4 day(s) ago
估唔到屯門都有間咁高質嘅酒吧餐廳!最近同男朋友去咗屯門嘅Lumos有現場樂隊表演 🎤 好有氣氛🎵 甜品可以寫字 非常適合情侶拍拖/慶祝生日 🎂❤️ 而且呢度嘅cocktail賣相好精緻 食物有水準 吧台有格調✨我哋首先叫咗兩杯Cocktail🍸🍹兩杯都又靚又好飲!♡ Lumos!阿拉丁神燈,賣相好靚😆而且仲識着燈!入口有少少似楊枝甘露 椰子奶泡味道香濃♡ Why Not Tuen Mun煙霧效果打卡一流 用咗桂花烏龍釀製過嘅Gin做base 再配上柚子味好清新 甜甜地好易入口 好岩適合女仔飲~♡澳洲”穀飼"黑安格斯肉眼扒我哋叫咗五成熟 煮得啱啱好 我同男朋友都覺得好好食! 配埋薯蓉好Perfect😚♡西班牙連骨豬扒豬扒好Juicy肥瘦適中,而且好軟腍~ 仲有好多薯條添🤤♡虎蝦扁意粉意粉賣相好吸引 個人好鍾意佢扁意粉嘅口感質地好彈牙 虎蝦都好大隻♡朱古力心太軟 甜品可以預先訂枱嘅時候寫字✍🏻❤️ 心太軟朱古力味好濃🥰 甜度適中
估唔到屯門都有間咁高質嘅酒吧餐廳!
我哋首先叫咗兩杯Cocktail🍸🍹
兩杯都又靚又好飲!
♡ Lumos!
阿拉丁神燈,賣相好靚😆而且仲識着燈!
入口有少少似楊枝甘露 椰子奶泡味道香濃
Lumos!
♡ Why Not Tuen Mun
Why Not Tuen Mun
♡澳洲”穀飼"黑安格斯肉眼扒
澳洲”穀飼"黑安格斯肉眼扒
♡西班牙連骨豬扒
豬扒好Juicy肥瘦適中,而且好軟腍~ 仲有好多薯條添🤤
西班牙連骨豬扒
♡虎蝦扁意粉