2019-01-07 456 views
男人浪漫當然係火腩飯, 女人唔洗講就梗係魚生飯喇。 (海膽三文魚子帶子刺身飯)嘩有我最中意既三文魚子呀, 咬落口卜卜聲, 新鮮又咸咸甜甜咁﹗帶子薄左d, 但好濃味, 海膽重海水味, 送飯真心無得輸 不過呢度Dwaitress 講野都幾大聲, 可能居酒屋喇,lunch時間真心嘈, 太多人, Bar台食完即走, 200幾蚊個lunch是感動的裝修確實係okay,必須要提各位既係呢度上菜比較慢, 雖然話lunch好多人但呢我都等左差不多半個鐘先有得食, 可能我expect刺身都係唔洗煮切完就咁擺上去就係, 所以更覺肚餓。  走果陣先聽倒個reception話過左兩點有折, 早知叫set lunch喇, 因為set lunch都有刺身飯, 價錢唔過$200如果日本食材係差唔多。下次帶男朋友尼埋單, 咁就唔洗左度右度喇

waitress 講野都幾大聲, 可能居酒屋喇,
lunch時間真心嘈, 太多人, Bar
台食完即走, 200幾蚊個lunch是感動的

裝修確實係okay,

下次帶男朋友尼埋單, 咁就唔洗左度右度喇
海膽三文魚子帶子刺身飯
2018-12-27
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$248 (Lunch)
海膽三文魚子帶子刺身飯