2022-07-14 53 views
우리長沙灣•WULI奶油淡黄色門口簡約寫上店名,門前更有藤椅,感覺温暖甜英,打卡一流!店內以同色調系裝修,不花巧,只以鮮花植物, 插畫及吊燈裝飾,感覺簡約舒服🥐🍳全日韓國早餐好有特色,有西式牛角包,沙律菜及炒雜菇,配上韓式午餐肉條、年糕、泡菜及煎蛋卷,各款食物煎得香脆,雖然影相耐左依然幾好味,唯獨年糕冇味同硬,唔like 🍪🧁朱古力鬆餅上枱時似剛焗好,又香又鬆,內餡有半熔朱古力,正 ☕️Latte ($46)餐牌見係海馬拉花,上枱卻只係普通心心拉花,有d 落差海鹽焦糖肉桂拿鐵咖啡香濃,淡淡肉桂味,甜度剛好, Latte表面焦糖香脆配上手指餅乾,yummy🧀🎃南瓜忌廉芝士慕斯配海鹽芝士奶蓋,切件芝士造型好可愛,奶蓋更加上焦糖餅碎點綴,不過食唔到南瓜及海鹽味,只覺很奶很滑
우리
長沙灣•WULI

🍪🧁朱古力鬆餅
上枱時似剛焗好,又香又鬆,內餡有半熔朱古力,正

☕️Latte ($46)
餐牌見係海馬拉花,上枱卻只係普通心心拉花,有d 落差

海鹽焦糖肉桂拿鐵