Hiring
$18,000-$25,000
Monthly (Negotiable)
$14,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
2023-12-20 191 views
今次行過Häagen-Dazs,興之所至,就點咗個皇室奶茶雪糕窩夫筒。首先,皇室奶茶味真係撲面而來,濃郁嘅茶香伴隨著綿滑嘅雪糕質感,真係得意爆燈!👑🍦 食落去,正宗嘅奶茶味道喺口中蔓延,啖啖都得意!杏仁奶凍味就顯得平平,杏仁味道比較淡,但吃完奶茶之後,反而可以清清口味。再講下杏桃薰衣草味,嗰個薰衣草香氣嚟嘅好急,好急,令人有點意想不到,不過就少咗杏桃嘅甜香,喺我心目中,就算唔係冠軍。最後,當然係揀咗皇室奶茶雪糕,鎖喺香脆嘅窩夫筒入面,喺舌尖上舞蹈嘅滋味,實在太攞命!總括嚟講,皇室奶茶口味咁香咁正,真係要讚下!👍🍨下次再黎,都係要搵佢!