2019-05-03
想嚟食好耐,但因為公司同屋企都唔係好就腳,遲遲都未試到。今日難得早起就一於特登去拜訪一下!12:00 未到就已經有好幾個人排隊,見店員喺裏面仔細整理,做足凖備。地方細細,坐低後幾分鐘就已幾八成滿。我同港男兩個人都嗌咗幾多嘢,又飯,又小食,又嘢飲。過咗冇幾耐,廚房就嗌話排骨飯冇晒,心諗有冇咁誇,雖然係有限供應,個真係唔夠半個鐘賣晒?!下次要試下先得!肉骨茶唔錯,好濃郁,夠蒜夠胡椒味,湯係好飲嘅,不過肉骨可以再靚D,唔夠淋同肉質可再好啲。呢個咖咉toast好味,同平時嗰啲唔同,有甜豆香味,幾特別滑蛋叉燒飯正!葱花好香,蛋又煎得啱啱好,個人覺得叉燒切得細條咗啲,大舊啲仲正。細細碗好啱晒港女食,飯又煮得剛剛好,真係一碗黯然銷魂飯!用肉骨茶煮小籠包子,幾有gimmick,不過可惜效果麻麻哋。皮好粉,唔夠靚,餡多汁ok,如果做好皮方面,會好好多。肉餅飯真係好comforting,好好味,肉餅做得好好,加埋隻蛋簡直係perfect match!下次會來試埋排骨飯!
呢個咖咉toast好味,同平時嗰啲唔同,有甜豆香味,幾特別
下次會來試埋排骨飯!