依間拉麵譜經常性見到好多好多人排隊,終於拎起心肝試吓究竟好唔好食,喺平日嘅兩點幾終於唔使等位之下入到去食嘢值得一讚嘅係座位同座位之間嘅空間非常之夠,喺疫情期間最好就係依啲位置啦唔使同人迫同埋同啲陌生人咁接近😂拉麵嘅餐單,非常之簡單一係就豬骨湯一係就雞白湯有辣有唔辣有玉子冇玉子就係咁簡單我哋今次叫咗個雞白湯玉子唔辣嘅拉麵另外仲叫咗個餃子一上到嚟,個雞白湯個面偏油,因為之前喺其他餐廳食過嘅時候個雞白湯可能係比較白色,呢個就好似雞湯咁,飲落去淨係得個鹹味,個人應為個湯底完全冇特別不過個雞肉個面係有烤過,麵都係唔係非常之特別,我哋一個叫咗硬一個叫咗正常,食落去個質感差唔多成碗面我覺得值回票價同呢個價錢嘅係隻蛋本身隻蛋都有醃嘅味道非常之清甜加上流心,幾好食餃子味道一般般同樣地冇咩特別可惜嘅係食到差唔多最後呢舊嘅時候見到有疑似頭髮嘅物體非常之核突😅結論就係個人認為依間拉麵譜非常之普通,我就唔會再回頭啦

我哋今次叫咗個雞白湯玉子唔辣嘅拉麵

另外仲叫咗個餃子

成碗面我覺得值回票價同呢個價錢嘅係隻蛋

本身隻蛋都有醃嘅味道非常之清甜加上流心,幾好食

結論就係個人認為依間拉麵譜非常之普通,我就唔會再回頭啦