2015-04-05 5980 views
呢間位於銅鑼灣商業大廈樓上既日本大阪燒專門店,但係人流一樣咁多,呢間餐廳既格局好日本,廚師都係日本人講d我聽唔明既日文,好好彩我地驚無位我個fd去之前bk咗位,誤打誤撞bk咗bar台坐,記住要bk定bar台啊!!!點解我咁強調要坐bar台呢?因為坐bar台先可以近距離睇住師傅係你面前既鐵板整大阪燒或者其他燒,睇住師傅係你面前為你準備食物之後推都埋你面前比你享用感覺好開心,師傅手法熟練真系好好欣賞,食物方面食咗芝士奄列同豬肉大阪燒加麵,芝士奄列好cheese,拉出條條芝士絲,好抵食,好好味,芝士迷最愛,豬肉大阪燒大大份,仲好細心我地兩個人食切好一半先推埋嚟比我地一人一份,但係就唔係好食得出麵味,其實一路睇住師傅整d蔬菜燒鐵板炒麵燒蝦燒牛舌都好想食,值得帶多d朋友一齊上嚟坐bar台分多d小食一路傾計一路食👍
芝士奄列
豬肉大阪燒加麵