2020-02-13
呢排都唔係好敢係街食野 但經過見到呢間台式小店既野食好吸引 而且佢仲係黃店!! 店內有大量文宣同埋好大副既連儂牆 所以決定要幫襯❤️薯花4號 ($32)有薯花+香芋地瓜球, 好似返左去台灣咁呀! 香芋地瓜球真係好好好食!!! 😭😭😤好熱辣辣 好煙un 同埋好香蕃薯同芋頭味 呀…一講就好想再返去食了!! 🤤🤤而薯花都好好味, 佢入面真係成舊薯仔, 所以食幾舊已經好飽 配埋黑松露沙律醬 無得頂丫😋-綜合金三角($35)食得香芋地瓜球又點少得鹽酥雞呢! 大大舊 而仲有好多肉汁 好好味 仲有花枝丸!基本上可以食哂會去夜市想食既野😂-古早味腩肉刈包 ($20)平時都好少見到地方有賣刈包 所以都係去開阿元來了先會食 但今次竟然比我見到!! 😳仲要係招牌 所以點都要試試佢haha 有好大舊豬腩肉! 肥瘦比例大概係1:2 , 佢亦有少少辣辣地, 食落好惹味! 但如果佢可以落多D糖就更加好食了😋所有野都係即叫即整, 熱辣辣好好食, 而且依家無得去台灣 食下呢間野過一過癮都好, 同埋要繼續支持黃店丫!!
薯花4號 ($32)
綜合金三角($35)
古早味腩肉刈包 ($20)