2018-08-31 548 views
首先要多謝Fd子們,因為屋企有啲事遲到,Fd子們就去排定Flipper's等我,我去到大約再等左十幾分鐘就可以入座。我地叫左3款班戟,首先密瓜班戟先送到,班戟上面有成6,7件日本蜜瓜,仲有蜜瓜味忌廉,蜜瓜超級香甜,班戟軟綿綿輕飄飄,配上忌廉一齊食,就好似食緊蜜爪味嘅雲同棉花咁,另外仲有1小杯蜜瓜味雪葩,凍冰冰超清甜,如果大杯啲就好啦!士多啤梨藍莓香蕉班戟,士多啤梨好新鮮,而且份量都唔少,忌廉個味好似有啲楓糖嘅甜味,士多啤梨加忌廉同班戟一齊放晒入口,酸酸甜甜超好味道!榛子朱古力焦糖香蕉班戟上面有半條焦糖香蕉,配上朱古力雪糕同榛子醬,朱古力雪糕帶有苦味,而個榛子醬就好似金莎嘅味道。條焦糖香蕉我個人黎講覺得麻麻地,個味我唔鍾意,所以我用班戟加雪糕同榛子醬一齊食,味道啱啱好,好夾。食完真係回味無窮,每款口味都各有特色,難怪每次經過都總有人龍,一定要再食,下次要試埋其他味!
,我去到大約再等左十幾分鐘就可以入座。

蜜瓜班戟

士多啤梨藍莓香蕉班戟

榛子朱古力焦糖香蕉班戟

食完真係回味無窮

Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$102 (Tea)
蜜瓜班戟
士多啤梨藍莓香蕉班戟