2010-12-20 12 views
之前經過想入去試下,但朋友說懷石料理好貴,打消諗頭。今天同媽媽行街又再經過,同媽媽食飯貴一貴都無所謂媽媽食左份雜錦鍋燒烏冬,隻天婦羅蝦仲好脆,個湯底都好清甜,媽媽好鐘意;我個女肥妹(兩歲半)食份銀雪魚定食,個蒸旦好滑,但太少拉,她連我果個都食埋成份魚她一個人食晒,連碗飯都食曬,我連試都冇份,我幫她夾魚時,皮脆肉滑,肉質仲濕濕地,唔會乾。我就食便當,嘩!份量十足,有刺身、壽司,天婦羅仲有煮物,其他都唔錯,但壽司就差少少, 唔係話佢D魚唔新鮮,而係件壽司散散地,我夾起未放入口就散左,手勢麻麻下次可以黎試下晚市既懷石料理好祈待

唔會乾。我就食便當,嘩!份量十足,有刺身壽司,天婦羅仲有煮物,其他都唔錯,但壽司就差少少,
下次可以黎試下晚市既懷石料理
好祈待
2010-12-07
$200 (Lunch)
  • 燒銀雪魚同天婦羅