2019-02-26 494 views
話說喺hktvmall見有呢間嘢嘅優惠劵,喺附近返工,諗住去試下啦。好,第一次去,佢話要print電子優惠劵出黎先用到,咁我冇print出黎,係我衰。第二次去,我卒之print咗張優惠劵出黎,去到佢搞咗一大輪,最後因為技術問題,佢話redeem唔到,叫我自己搵返hktvmall,結果我又白行一趟。其實技術上支援唔到,就咪搞咁多嘢啦!收銀落單呀叔態度真係好差,完全冇服務精神,一d禮貌都冇。唔係話客人永遠是對,但係我跟足指引拎住實體coupon去到諗住食嘢,點知結果企喺收銀位等佢搞黎搞去,然後佢話redeem唔到,一句唔好意思都冇⋯⋯火都黎埋,冇下次,唔會再幫襯!