2011-05-13
上Open Rice搵嘅,諗住近公司,同埋食評咁positive,我相信大家嘅眼光,就去試試Noble Spice啦。其實唔係Open Rice,我都唔知有間餐廳喺七樓,大堂入囗一d都唔起眼,好彩同時有班印度人等lift,我知應該無搵錯地方。去到原來班印度人有Party,所以幾特別,著哂traditional服飾,真係好有feel,加上播住Indian Music,置身印度一樣。首先有poppadoms,不過好'林',poppadoms 應該脆,不過d醬就超正,有三種醬點,spicy嗰個超級好味。我仲要求俾多少少poppadoms ,因為個醬好美味。我地叫咗一羊一雞curry,加個蝦炒飯,同roti。Curry汁濃肉嫩囗,羊肉鮮味可口,十分美味。飯不過不失,好食,但無驚喜,唔係咁特別。Roti好新鮮,油多咗少少。Overall其實唔錯,我會再去。服務都唔錯,加埋三支beers,埋單$444。算合理呀。
服務都唔錯,加埋三支beers,埋單$444。算合理呀。