又搵住東區嘅朋友食飯,想食中菜所以就揀咗呢一間餐廳,環境唔錯座位寬敞,職員服務態度好好👍🏻口水雞口水雞我好鍾意食,雞件肉質雞皮嫩滑,呢個餸係咁多個之中最辣,好濃味好好食🤤擔擔麵擔擔麵湯底香濃,有啖啖濃郁花生醬味道🥜麵質軟硬適中加埋肉碎👍🏻酸菜魚酸菜魚好嫩滑🐟份量好多,加上豆芽酸菜寬粉好豐富,味道方面真心好好,酸同埋辣嘅比例配搭適中,清晒🤩鮮肉鍋貼表皮煎得香脆,皮不會太厚,裏面餡料充足充滿肉汁🥟醬炒花菜茶樹菇醬炒所以成碟菜好惹味🫶🏻椰菜花爽而不硬,加埋茶樹菇火候剛剛好,鹹香味濃野蠻奶奶係好濃郁同杰啲的紅豆冰,紅豆好多煲到一抿就起沙🫘霸氣大哥係柑橘薑伯爵茶的組合🍊估唔到咁好飲。因為有加薑成杯飲品唔會單調,柑橘酸酸甜甜,鍾意橘類飲品嘅人必叫😆

口水雞

擔擔麵

酸菜魚

鮮肉鍋貼

表皮煎得香脆,皮不會太厚,裏面餡料充足充滿肉汁🥟

醬炒花菜茶樹菇

野蠻奶奶

係好濃郁同杰啲的紅豆冰,紅豆好多煲到一抿就起沙🫘

霸氣大哥