2021-07-21
今日同朋友行街經過尼間八幡屋涮涮鍋🍲就入黎試下食尼度火鍋放題😋😋入到黎先知原來平日(星期1-4)可以買一個餐送一個餐😱🤩勁正😋仲要和牛、豬肉、刺身、丸丸任叫😳🤭 搞到我地食到勁飽、勁滿足。我地都夾咗好多菜同菇伴住食。如果大食啲嘅,仲有拉麵🍜、出前一丁麵、同飯任添。😁我同朋友都覺得「壽喜燒湯底」最好食😋!一絲絲甜意掛住喺啲牛肉、海鮮上面禁食,特別好味😋 (我地今次食左兩個湯底,仲試咗豚肉豬骨湯底)刺身甜蝦、三文魚都不錯😌👍🏻仲有甜品:啫喱、雪糕飲品🧃任攞真係好抵食🤣 ($278/1位,依家買一個餐送一個餐,所以加一後都係$306 食同我地兩個滿足到傻傻😮🙈🤭😁😊)因為尼度M5和牛海鮮餐星期一至四全日買一送一,所以我地兩個人任食,都係收一個人錢🤩🤩 下次試吓weekend夜晚黎都有二個人入面有一個人可以半價,都好抵啊😱😱😱推薦推薦👍🏻👍🏻
刺身甜蝦、三文魚都不錯😌👍🏻
仲有甜品:啫喱、雪糕
飲品🧃任攞
推薦推薦👍🏻👍🏻