2023-04-04 59 views
白雞塩味拉麵先呷一口湯。雞味香濃且唔會過鹹,質感又唔會濃稠到黏著喉嚨,不錯!🍜麵條帶輕微鹼水味,正常合理的掛湯力。🥚溏心蛋超級流心(忘了拍照)!很滑很香很抵讚,有想過追加一隻溏心蛋的!🍗麵內有3片雞肉,雞味好出,唔會有冰鮮味,正!沖繩鹽味豚骨拉麵拉麵好軟熟,易入口,而且好入味。加上湯底係豚骨湯and 鹽味帶有少少海鹽味,鹹鹹地quite good。章魚燒燒得好香脆,入口即溶既感覺,章魚都好足料。胡椒鹽味叉燒胡椒味叉燒都真係第一次嘗試,味道又幾ok wo!可以值得一試!日式叉燒叉燒嫩滑而且好大塊麵質彈牙,柔嫩入味既叉燒肉,不油不膩,入口即溶又散發滷汁香氣的口感,實在是很誘人地美味。燒魷魚一夜干Wow 有得食燒魷魚真的很興奮!😂👏🏻燒到熟一熟,口感好正,爽口彈牙good good ar!!!👅💯🔥🔥🔥
白雞塩味拉麵

沖繩鹽味豚骨拉麵
章魚燒
燒得好香脆,入口即溶既感覺,章魚都好足料。
胡椒鹽味叉燒

日式叉燒