2018-06-15 283 views
點左「泰國炒金邊粉」,係好傳統嘅金邊粉,有豆卜,芽菜,蝦,花生碎等既配菜!每一條金邊粉都有好香濃嘅配料味,味道非常均勻,係好好食嘅金邊粉👍🏽「白鳳爪沙律」,鳳爪嘅份量都好多,辣辣酸酸甜甜嘅醬汁,令人非常開胃,感覺清爽,但由於味道偏辣嘅關係,食唔到好多😂另外佢配上好多鹽焗果仁同腰果,幾得意😂👍🏽食泰國菜必點嘅「海鮮冬陰公湯」,呢個冬陰公湯係我飲過最好飲嘅!一邊嘅配料非常多,有鮮蝦,魷魚,番茄仔,蛤,菇!佢嘅味道唔算好辣,小小酸,味道溫和,好易入口,而且可以解啦,令人飲完又好想繼續飲👍🏽係非常成功嘅冬陰公湯!

2018-06-10
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner