2021-09-07 1093 views
呢間cafe真係啱哂我呢個港女去呀😍環境超靚 好有Vivienne Westwood嘅氣派🥰入到去冇咩人我可以點打卡都得 可以食90分鐘 不過我好似影相影得太耐搞到有啲趕😅😅 感覺上呢到嘅食物都係配合返女仔嘅食量 唔會超大份食唔哂😋Duck and Waffle ($218)鴨肉好滑又唔腥 仲有啲油脂入口即溶😋而waffle係Vivienne Westwood logo形狀 好可愛 食落鬆軟又香😆 配有黑醋 雖然我唔太鍾意黑醋 但配落去幾開胃 食落冇咁漏😌 我食食下先知中間白色嘅係流心蛋尼 仲一直以為係沙律醬😂 蛋汁流哂出尼連埋沙律食令口感更豐富~蟹肉三文治配薯條($188)呢個份量真係好啱女仔食 起碼唔洗開到個口勁大冇哂形象😂😂 麵包軟熟唔痴牙 夾住超多我最愛嘅蟹肉🤤 如果冇左啲粟米就仲正🤩三文治食落唔heavy 而配埋嘅薯條都好香脆🥰🥰鮮芒草拿破崙蛋糕($88)最頂個塊拿破崙餅鬆脆嘅程度令我驚訝 真係好耐冇食過咁脆嘅拿破崙👍🏼👍🏼 而入面都好足料 芒果同吉士一啲都唔少 好欣賞佢嘅吉士唔會太甜食到好漏😍 整理尼講口感層次十分好🤤🤤Apple Garden (+$45)Lunch se

Duck and Waffle ($218)

蟹肉三文治配薯條($188)

鮮芒草拿破崙蛋糕($88)

Apple Garden (+$45)
Lunch set 可以加配飲品 我地就揀左個蘋果茶 飲落清甜潤喉😌 佢寫住有蘋果片 甘橘酸 維他命B C🤩 有助增進新陳代謝 減少脂肪積聚 有排毒美容 美白修身之效 真係飲完都健康同靚啲😍😛

Organic Peach Tea (+$45)
見到係有機嘅就忍唔住試下 不過我諗茶底係organic 入面嘅桃肉就應該唔係啦因為都幾甜🤔 但當果茶都幾好飲😋😋
2021-09-05
$300 (Lunch)