2022-10-26
意外喺中環街市發現呢間西餐廳,店員多數係外國人,店長同廚師都係外國人。menu選擇都幾多,價錢中等,但份量大碟,食得飽,所以好抵食。我哋坐吧台,可以望到廚房整嘢,隔離係外賣grab and go bar,啲嘢食都好吸引。生蠔做特價買4送2,叫嚟試吓,有french同daily special揀,daily special係spanish,話比較creamy,我哋揀咗daily special。啲生蠔都幾大隻,肉又飽滿,望落好juicy。就算唔落檸檬汁同醬都好鮮味好好飲,啲汁都好鮮甜,肉夠飽滿有口感,帶有少少海水咸味,好食。安格斯肉眼扒 300g300g係特別menu,見正常menu得600g牛扒好香肉味,仲好juicy,口感軟熟。旁邊嘅薯條炸得好香好脆,熱辣辣,仲好薯。三文魚係期間限定october festival menu比想像中大件,同埋擺得好靚。整得岩岩好熟,一啲都唔鞋,仲係好滑好多魚油好香,所以都好飽。估唔到就咁食2個主菜,冇飯冇意粉都咁飽,大份抵食又好食。而且店員服務態度都好nice
啲生蠔都幾大隻,肉又飽滿,望落好juicy。
安格斯肉眼扒 300g
300g係特別menu,見正常menu得600g
牛扒好香肉味,仲好juicy,口感軟熟。
旁邊嘅薯條炸得好香好脆,熱辣辣,仲好薯。
三文魚
係期間限定october festival menu
比想像中大件,同埋擺得好靚。