2018-07-24
厚福街搵野食, 一定要食德美壽司!德美壽司之前食過晚市, 魚生新鮮, 燒物/熟食好入味. 聽講午餐好抵食, 同樣質素一半價錢.當日叫左德美便當, 有壽司, 魚生, 炸雞, 甜蛋 同 漬物. 材料係意料之內既新鮮, 冇雪味, 推介! 可惜個炸雞凍左, 如果係熱騰騰食既話一定更好味. 原本見倒壽司得三件, 驚唔夠飽, 但原來份量都OK, 女仔食岩岩好.另外朋友叫左海膽什錦魚生定食, 有平時食開既魚生都有…海蝦幾大又夠鮮味, 最中意果種蝦刺身既回甘, 魚生同飯都係同樣凍得黎又唔會太硬, 絕唔係熱飯配凍魚生, 這個值得加分!咁既質素, 都只係~$90. 厚福街雖然食店林立, 但我一定會再黎食!
Other Info. :
德美壽司只有WALK-IN, 入座起1.5小時, 要人多先可以BOOK位.