2007-04-29 6 views
男朋友近日成日都食唔到好味野黑面, 唔緃得, 不過佢今日特登來揾我吃lunch, 好la等我揾下有咩好食..本來成日都想去爵士, 不過臨出門見到食評中老闆娘黑面, 廢事到時先到個個都dark晒face, 就去lee間la, 唔食得都唔會gig親呀ma入到去係好家庭式ge, 老闆娘仲話我地個頭盔靚! 估唔到lunch都有unlimited豆漿供應!我至愛既豆漿! 雖然唔係好好味不過都唔係d開稀難飲貨, 兩人飲左人地8 大杯hohoho前菜local化左少少, 味道一般, 加上多學生, 所以多香口野, 有少少失色. 不過我地唔吃芽菜, 阿姐一眼目及到, 俾左d青菜我地, 我都乖乖清左第二round.係冇乜期望之下, 來了個牛肉飯同咕lo魚飯, 個魚飯唔arm口味不過男朋友好仲意, 個牛肉飯一向korean 牛肉飯個賣相都mama, 但係好好味喎!!! 個飯係圆鉄盒內仲有黑白芝ma係面好可愛! 真係想要多d飯食理d汁!點知仲有個湯, 係跟牛肉飯的, 都好清甜, 平時唔飲湯既我都飲左半碗