2021-08-29 365 views
今日我哋去食期待已久嘅放題!午市時段嘅大喜屋有得揀定食或者放題,我哋揀咗食放題鰻魚同埋玉子配搭唔錯,加上芝士同埋少少沙律醬幾好味呢一款蟹棒好正,大大嚿,加埋沙律醬同埋壽司飯食好正芝士軟殼蟹卷裏面的蟹炸得好脆,鰻魚忌廉芝士入配搭得好味天婦羅中我哋比較鍾意食炸蝦天婦羅,感覺比較配合,新鮮炸出嚟幾好味翠玉瓜充滿牛油香,瓜內水份仍然保留住蟹粥都幾好味,粥底都幾濃,蟹有蟹肉又有蟹膏,粥底有粟米粒幾特別就係呢度放題有中菜食,哈哈!薑蔥鱔都幾多肉,調味得唔錯花膠都幾林,好滑口,雲耳都幾爽,調味清清地幾好芋頭丸裏面軟綿綿,幾好味。而炸鮮奶亦都整得唔錯,外層香口,內裏嘅鮮奶糕都幾香食完主食之後我哋攞咗曲奇味雪條、豆腐花、同埋乳酪作為甜品飲品嘅選擇好多,凍飲有基本野之餘仲有清酒、果汁等等,亦都有個暖飲櫃,也有茶包比客人沖茶。除咗以上嘅之外,我哋其實仲食咗好多好味嘅壽司刺身小食。總括而言,午市放題係唔錯㗎😊 選擇同晚先翻睇嘅差唔多,但你自己嘅肚腩有多啲時間去消化🤣 開心食得好味放題💕
今日我哋去食期待已久嘅放題

午市時段嘅大喜屋有得揀定食或者放題,我哋揀咗食放題
芝士鰻魚玉子燒

鰻魚同埋玉子配搭唔錯,加上芝士同埋少少沙律醬幾好味
醬燒帝王蟹棒

呢一款蟹棒好正,大大嚿,加埋沙律醬同埋壽司飯食好正
芝士軟殼蟹卷、鰻魚忌廉芝士

芝士軟殼蟹卷裏面的蟹炸得好脆,鰻魚忌廉芝士入配搭得好味
天婦羅蝦

牛油燒翠玉瓜

翠玉瓜充滿牛油香,瓜內水份仍然保留住
鮮蟹粥

蟹粥都幾好味,粥底都幾濃,蟹有蟹肉又有蟹膏,粥底有粟米粒
薑蔥爆鱔球

一品花膠盛宴

花膠都幾林,好滑口,雲耳都幾爽,調味清清地幾好
吉列牛乳炸鮮奶、紫心香芋丸

甜品:豆腐花、曲奇雪條、士多啤梨乳酪

食完主食之後我哋攞咗曲奇味雪條、豆腐花、同埋乳酪作為甜品

芝士鰻魚玉子燒
醬燒帝王蟹棒