2017-06-09 706 views
今日係屯門周圍行,同朋友一齊都想食西餐,見到意粉屋有晚餐set好似唔錯,就入左去食喇~天氣咁熱即刻想食D清新少少既野,所以頭盤叫咗「哈密瓜風乾火腿伴黑醋」, 蜜瓜果然好鮮甜同中和返火腿嘅鹹味,而火腿都唔係平時市場買果D得個咸字,成件事好fresh好好味之後就嚟意粉喇,叫左「北海道帶子‧日本魷魚墨汁意大利粉 」成個賣相都算唔錯,佈滿晒墨魚汁,而且帶子煎得好香都算新鮮,好味但真係食幾啖就抺下咀,唔係就成個咀都黑晒哈哈我份人好中意食雞翼,去到邊都一定要食,所以就叫左個「檸蜜雞翼」,甜甜酸酸都算唔錯終於到喇!作為松露怪一見到黑松露點會唔叫呀!呢個係「煙肉大啡菇黑松露醬薄餅」,一黎到都已經有好香黑松露味,食落都好重味,岩晒我呢隻松露怪,加上有煙肉,成件事更香口,餅底亦唔會太油,冇乜罪惡感哈哈成餐飯都好滿意,值得一讚係侍應態度好好。我會再為黑松露而黎嫁!!

哈密瓜風乾火腿伴黑醋

北海道帶子‧日本魷魚墨汁意大利粉

檸蜜雞翼

煙肉大啡菇黑松露醬薄餅

2017-06-08
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
  • 煙肉大啡菇黑松露醬薄餅