2018-11-01
新一個月開始,11月來到。放工會合老公,佢話要帶我食好野!來左太子哩間-有囍(太子),食我鍾意泰國菜,哩度仲有新加玻菜😄一入去餐廳,環境好靚,坐底見到d餐具都好別緻,增加我食野胃口!哩度餐牌可以散叫又得,又有套餐揀,價錢唔貴!睇左餐牌一陣,已經有好多野想食😋😋老公叫左個大蝦粉絲、牛肋條、冬陰公海鮮湯❤️我就揀左蟹肉炒飯伴軟殻蟹、炒通菜❤️大蝦粉絲都足料、粉絲多,蝦又多肉,而且好重黑胡椒味,岩晒鍾意食黑胡椒朋友😆牛肋條煮得好入味👍🏻老公話好好食。我就最鍾意個蟹肉炒飯伴軟殻蟹,個飯份量夠兩個食,蟹肉又多,軟殻蟹又正😋😋😋哩度通菜都好好味,炒得好有穫氣!飲品方面叫左椰青同檸檬可樂🍹食完埋單,5送兩飲品先六百幾蚊,真係好抵食,最重要哩度侍應都好好服務,又多笑容👍🏻👍🏻上菜又快👍🏻食完離開先發現哩間餐廳原來好多藝員來食飯,餐廳外面貼住相⋯有王祖藍、李克勤、劉文龍夫婦⋯⋯😍
哩度餐牌可以散叫又得,又有套餐揀,價錢唔貴!
睇左餐牌一陣,已經有好多野想食😋😋
老公叫左個大蝦粉絲、牛肋條、冬陰公海鮮湯❤️
我就揀左蟹肉炒飯伴軟殻蟹、炒通菜❤️
飲品方面叫左椰青同檸檬可樂🍹