2024-06-25 106 views
途經九龍灣,好懷念上次喺淘大商場二期的餐廳 - Super Normal 嘅德國鹹豬手,於是同老公再去食。日本柚子肉鮮蝦沙律$98沙律用上新鮮彈牙嘅鮮蝦,再配以酸酸甜甜嘅日本柚子肉,相當清新開胃,再加埋鬆脆嘅腰果,為呢道菜帶來一絲香脆口感,令整個菜式更加平衡好味!德國脆皮鹹豬手$98原價$228 ,現在瘋狂優惠價只需$98 ,非常抵食,而且有三款口味可供選擇:柚子蜜,泰式秘製汁和香蒜黑椒汁。呢道菜式用嘅係高質素嘅豬手,經過麥啤慢煮6小時之後,外皮酥脆內肉又軟嫩多汁,再配埋我揀選咗嘅香蒜黑椒汁,令豬手的味道更加錦上添花。香煎美國安格斯封梅柳配燒汁$248封梅柳煎至外皮焦香,切開之後見到粉紅的嫩肉,牛肉味濃,配上濃郁惹味嘅燒汁,簡直係絕配!
日本柚子肉鮮蝦沙律$98
德國脆皮鹹豬手$98