2019-03-02
🇭🇰#香港捐窿捐罅記 instagram: foodkiller_dk之前聖誕返香港 請返以前既補習老師食飯 咁就揀間唔收開瓶費既 樓上餐廳去食飯 由於係請食飯我就唔寫價格 我發現我近排既post 都好公式化 寫到我都悶 等我講下其他無聊野先 我做gym都做左一排 雖然都仲係一個肥仔 不過我發現最辛苦既部位係腹肌同肩頭 特別係肩頭 要做晒果三組肌肉 真係攞命😭-🐷招牌萄式燒乳豬🐷(半隻)乳豬一路都係我好中意既食物 本page唯一一個9分都係同乳豬有關 佢個乳豬雖然冇得比 但都外皮脆 而且肉嫩 幾高質 可以話係必叫🥰🦞凍海鮮拼盆🦞全部海鮮都好新鮮 爽口彈牙 冇任何一隻係梅左 所以都幾正 同我係英國食果d差唔多🐮慢煮牛面肉🐮牛面肉好淋 不過肉味唔太重 靠個汁去比味🐌法式香草焗田螺🐌不過不失啦 味道方便又唔太特別 而且唔係個田螺入面 少左d風味 同焗唔入個味🥧法式焗梳夫里🥧蛋香重 好似食緊舊雲咁😂 唔過甜 幾好🍮心太軟伴雲尼拿電糕🍮冰火既配合 心太軟有流心 朱古力味唔太重啱晒我 因為我唔太中意食朱古力總結來說 幾適合拍拖 重要約會去-🎈灣仔汕頭街2號廣泰樓1樓B室平均傷害:$???好味值:7
🐷招牌萄式燒乳豬🐷(半隻)
🦞凍海鮮拼盆🦞
蛋香重 好似食緊舊雲咁😂 唔過甜 幾好
🍮心太軟伴雲尼拿電糕🍮
總結來說 幾適合拍拖 重要約會去
🎈灣仔汕頭街2號廣泰樓1樓B室
平均傷害:$???
好味值:7/10