2023-05-05
我好鍾意食甜品,得閒冇事都會買下啲蛋糕啊黎食😀😀同事介紹呢間係觀塘成業街嘅網店叫Kiuki Sweet Bakery, 主打戚風蛋糕,仲有食物牌照添,可以食得放心,佢仲話有好特別款式又多叫我一定要試吓!今日想俾驚喜屋企人,於是就提早訂咗一個草莓百香果蛋糕,因為舖頭喺公司附近,所以我就選擇咗自己去拎!就返我哋屋企人數,我就揀咗最細嗰個size四吋,係比兩至四人食嘅,舖頭仲Offer左唔同size 㗎,官網有好詳盡介紹😊草莓百香果蛋糕- Fresh cream 好滑! 好多草莓🍓呀😃 仲有少少椰果,口感好豐富😀😀真係唔錯,我同事冇介紹錯!舖頭仲有母親節限定嘅款式,我細妹已經WhatsApp咗我叫我買母親節限定--紫米圓肉配黑糖麻糬x紅棗戚風蛋糕母親節當日慶祝啦!Kiuki Sweet Bakery (觀塘)觀塘成業街19-21號成業工業大廈4樓17號舖
草莓百香果蛋糕
Kiuki Sweet Bakery (觀塘)
觀塘成業街19-21號成業工業大廈4樓17號舖