2024-11-05 145 views
仲好記得之前係銅鑼灣食過 一直念念不忘佢地既雞飯💛點知我發現原來圓方都有!!地點太方便忍唔住即刻去encore😆未到晚飯時間已經好多人等緊裝修好fancy 座位好闊落~坐得好舒服木瓜花膠燉湯$79如果一開頭想飲熱野暖暖胃~我覺得可以試依個燉湯🙂‍↕️用料好足~每一啖都充滿花膠既膠質同埋木瓜既香氣~飲完覺得好滋潤為左食多啲雞 我地order左海南雞(中份)$189😆雞件juicy又唔鞋口~忍唔住一啖又一啖一定一定要配油飯 叫左細份$39 都好夠兩個人食食落好香 一啲都唔油膩 真係好好味啊🤤新加坡咖喱原骨牛肋條配咸煎餅 $189咖喱味香濃而帶微辣 配牛肋條十分之夾~餐廳仲好細心起哂肉👍🏻👍🏻而且咬落好軟腍!!一啖牛肋條一啖咸煎餅簡直係雙重享受🥹黃金軟骨 $69超級惹味既一個小食😝每一舊軟骨都被濃濃嘅鹹蛋黃包住豆花美祿恐龍 $35必叫~超級濃郁🥰仲要配豆腐花增加左個口感 而且感覺冇咁滯添啊
未到晚飯時間已經好多人等緊

裝修好fancy 座位好闊落~坐得好舒服