Hiring
$16,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$16,000-$19,500
Monthly (Negotiable)

火土燒肉

Hearth Yakiniku by ATUM
最近食左間勁好味又勁有特色既燒肉,覺得岩曬特別日子塊食番餐勁😍😍室內佈置好靚,岩曬同朋友打卡影相😛😛(10分為滿分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑燒肉拼盤($398)呢個燒肉拼盤包括左牛肋肉,牛胸腹,牛舌,雞腿肉同埋豬五花等等,岩曬想每款肉都食少少既朋友🥰🥰佢牛肉既質素好好,油脂重,入口牛味濃同會化開,牛舌唔係厚必係薄切個款,但勁有驚喜,爽口得黎牛味勁重🤩🤩🤩蘋果味噌雪花牛小排($138)蘋果味噌呢個味真心推薦,酸酸甜甜咁令到塊肉更加惹味,同埋好似覺得令到啲肉更加淋,入口即溶咁😛😛塩醬牛里脊肉($98)如果相對牛小排,呢個肉味就冇咁重同埋韌左啲啲,加埋個塩醬冇蘋果味噌咁吸引,我會推介牛小排多啲🤪🤪玉子海苔飯($28)呢個又係食燒肉必叫既食物之一,超級蟹海苔碎,再加上香濃既蛋漿,撈埋成碗珍珠米真係食2碗都唔夠喉😍😍海鹽菠蘿梳打($38)活乳酸可爾必思($38)食燒肉一定要飲番杯凍飲,呢到既飲品係用露營杯裝住,都幾大杯嫁😊海鹽菠蘿梳打最特別係啲海鹽係係個杯邊緣,有啲沖擊味蕾既感覺🤣🤣介有大大舊菠蘿可以比你一路飲一路食,我重要係2杯都夠曬多冰,凍得黎但又唔會愈飲愈淡喎🤪🤪價錢:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕

(10分為滿分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑
燒肉拼盤($398)

蘋果味噌雪花牛小排($138)

塩醬牛里脊肉($98)

玉子海苔飯($28)

海鹽菠蘿梳打($38)
活乳酸可爾必思($38)

價錢:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
同平時食燒肉價錢差唔多,肉既份量都算足夠,除左肉都有海鮮/蔬菜叫,不過我地主要鍾意食肉就冇見🤣🤣小食同飲品價錢都唔算貴,款式都好多😋😋

交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑
位置K11 Artmall最頂樓,K11地理位置就非常方便,食完仲可以行下街,不過去到3樓佢個位置就有少少入,跟住指示牌搵都好快搵到🤪🤪

環境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑
用露營做主題好特別⛺️,我地坐既都係露營枱櫈,餐具亦都係露營專月用,勁有feel,就算唔想坐得太矮都有其他枱比你揀,但成個vibe都勁chill勁打卡able🥰🥰

性價比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑
價錢同質素成正比,設計裝修又夠special,仲留意到佢19:00前離座同21:00後入座仲有85折,如果夾到呢啲時間去就抵上加抵😎😎
  • 燒肉拼盤
  • 玉子海苔飯