(Non-member)
2008-03-26 28 views
活復節同男朋友第一次去,好耐之前經過見好有風味,中環竟然有呢檔口,所以都好想一試。睇下餐牌,都係三四十蚊一個,唔算貴,由於鑊氣夠,味道整體算不錯,最好食的是時菜炒鮮魷,好有蝦醬味,yummy yummy…仲有4蚊一碗白飯,十萬個"抵",仲要係湯碗咁大,兩個女仔share都可以。其實呢街邊小檔,唔預好企理,只不過估唔到我讚不絕口又係第一次幫襯時,竟然見到隻手掌咁大的老鼠,唔係講笑,隻老鼠唔驚人,出望一陣至匿番入隔離已收檔的檔口暗角處。衰在我醒唔起拎相機影佢,唔係,呢個檔口繼元氣夀司後做梗蘋果A1。自問唔怕污糟又唔怕老鼠橫行,其實真係值得一試。