呢一間㊙️係暫時來講最鍾意嘅吉列牛專門店😍,雖然位置唔係話好方便🚶🏻‍♂️,但都OK啦行5分鐘就到。☺️首先入邊裝修幾靚,坐得舒服,不過始終都係小店,入面最多可以容納20至25人,所以佢都建議客人可以訂座。🏠另外餐牌上佢提供嘅選擇都好多😋,❤️吉列牛方面除咗❤️普通吉列牛仲有❤️黑松露吉列牛,另外仲有❤️味增牛肉、❤️安格斯牛肉同❤️牛肉鍋,唔食牛嘅人亦都可以揀🐷吉列豬扒,鰻魚飯等等⋯⋯小食方面,亦都有好多選擇。🤩除咗環境同食物質素之外,佢呢度嘅價錢亦都非常相宜👍🏼,可算是性價比高。😘⭐️板燒吉列牛😍當然要試吓呢一度嘅招牌吉列牛,牛肉嘅份量都算多,見到肉質係有一層層嘅脂肪,所以非常香同好食,另外嗰層炸粉亦都做得好好👍🏼,炸粉嘅味道都做得唔馬虎。我哋upgrade咗佢做一個set,個🌸櫻花昆布湯幾好飲,糖心蛋都好好食,白飯落左飯素,非常有味。🤤⭐️板燒安格斯牛❤️板燒安格斯牛比起吉列牛,牛味比較重,肉質就會更加食得出個分別,而且佢呢個安格斯牛切得薄片,令到我哋可以燒10秒左右就食得!😋⭐️值得一提嘅係呢度服務員好好😘,見到我哋嗰舊牛脂肪差唔多燒晒,佢就會提供新嘅一粒,好讓我地個鐵板上面有油,可以俾我哋繼續燒落去。

⭐️板燒吉列牛😍

⭐️板燒安格斯牛❤️

⭐️章魚小丸子🐙
好耐冇食過章魚小丸子,好味值得一試,外面燒到好脆,入面嘅粉同章魚都好夠。

⭐️日本水蜜桃汽水🥤
$150 (Dinner)
  • 板燒吉列牛定食