2022-08-23 705 views
🍳𝙴𝚐𝚐𝚜 𝙱𝚛𝚎𝚊𝚔𝚏𝚊𝚜𝚝 $88喺出面食All day breakfast係偏貴,但呢度價錢合適,仲要配上一杯藍莓乳酪🫐另外我係非常欣賞冇茄汁豆嘅all day Breakfast😂仲要有Melon Ham & 牛角包🥐都唔係度度有😜😜牛角包堅係surprise!!我攤度最後先食,都咁鬆化😍🍝𝚂𝚌𝚊𝚕𝚕𝚘𝚙 𝙿𝚊𝚜𝚝𝚊 $88除咗有大大粒煎香了嘅帶子,仲有好多蜆肉😋意粉有滿滿嘅cream & cheese,入口好香好滑。有啲蒜香所以就唔會覺得好漏。🍰𝚁𝚘𝚕𝚕 𝙲𝚊𝚔𝚎 $𝟺𝟾有抹茶🍵&朱古力🍫味,我2款都叫哂😚由於佢嘅Roll Cake入面唔係Cream而係雪糕🍦所以店員會喺冰櫃度拎出嚟幫我哋攤一陣先😆雪糕Roll Cake完全係消暑佳品🥵🍵抹茶呢款食得出有淡淡的茶香,蛋糕上嘅茶味會比雪糕茶味更濃,如果雪糕嘅抹茶味更濃啲啲就好了😜🍫朱古力就真係好香濃朱古力味!Both蛋糕同入面雪糕都係!!朱古力控應該會好喜歡💕☕️𝙸𝚌𝚎𝚍 𝙼𝚘𝚌𝚑𝚊 $𝟺𝟾 / 𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎 $𝟹𝟾呢度嘅咖啡係好香嘅Nutty味啊(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)我係Nutty味Coffee Fans!!!如果太燶或太Fruity我

🍳𝙴𝚐𝚐𝚜 𝙱𝚛𝚎𝚊𝚔𝚏𝚊𝚜𝚝 $88

Eggs  Breakfast

🍝𝚂𝚌𝚊𝚕𝚕𝚘𝚙 𝙿𝚊𝚜𝚝𝚊 $88

🍰𝚁𝚘𝚕𝚕 𝙲𝚊𝚔𝚎 $𝟺𝟾

☕️𝙸𝚌𝚎𝚍 𝙼𝚘𝚌𝚑𝚊 $𝟺𝟾 / 𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎 $𝟹𝟾

呢度嘅咖啡係好香嘅Nutty味啊(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)我係Nutty味Coffee Fans!!!如果太燶或太Fruity我都麻麻!但呢度嘅咖啡又Nutty又香滑😚唯一可再好啲係Mocha嘅朱古力味可以再出啲就好🥰

Eggs  Breakfast