✨Happy Friday! 沙田嘅朋友帶路,話要聚下舊,盡訴心中情😂 原本仲心諗餐廳好難坐得耐喎,仲諗住求其食個車仔麵再去🍻🍻佢🥳 點知😊 地膽沙田友真係冇介紹錯🤭佢揾嘅呢間餐廳通宵營業, 好坐又唔限時✨✨朋友已經開心返,玩緊Beer Pong🤣等小編我即日出post介紹🤭🥳🥳🥳🍢串燒(性價比超高🤭):豬頸肉豬頸肉肥瘦相間,一整串嘅份量都好多,肉粒大大舊 雞翼雞翼啖啖都係肉汁,烤得香脆。雞翼中間切開左,所以好入味😋😋🍆燒茄子茄子煮得好軟糯,加埋特製醬汁,味道更加地道。茄子上面鋪滿蒜蓉、肉碎、大量嘅蔥,對比起其他食過嘅茄子,呢個係最豪華、size最大嘅茄子!😋😋🍽蒜蓉粉絲燒扇貝扇貝好大隻😍 又鮮甜多汁,配上蒜蓉粉絲的香味,口感好豐富,一定要試🍽酥炸魷魚鬍非常香脆,外酥內嫩,又唔會炸到好乾身,好夠味,會忍唔住一啖接一啖🤭🍽肥午炒鳥冬因為叫咗好多串燒,又驚唔夠飽就叫咗炒烏冬,超驚喜嘅烏冬😍 烏冬好索汁又煙韌,口感超似讚岐烏冬,不過當然冇問餐廳係唔係🤣 小編覺得好似😋😋😋 同讚岐烏冬咁好食一樣🍻生啤Sapporo premium beer試一次愛上日本生啤🥰 所以見到有即order咗🍻 一啖
原本仲心諗餐廳好難坐得耐喎,
仲諗住求其食個車仔麵再去🍻🍻佢🥳
點知😊 地膽沙田友真係冇介紹錯🤭
佢揾嘅呢間餐廳通宵營業, 好坐又唔限時✨

🍢串燒(性價比超高🤭):

豬頸肉
豬頸肉肥瘦相間,一整串嘅份量都好多,肉粒大大舊

雞翼
雞翼啖啖都係肉汁,烤得香脆。雞翼中間切開左,所以好入味😋😋

🍆燒茄子

🍽蒜蓉粉絲燒扇貝

🍽酥炸魷魚鬍

🍽肥午炒鳥冬

因為叫咗好多串燒,又驚唔夠飽

🍻生啤Sapporo premium beer

試一次愛上日本生啤🥰 所以見到有即order咗🍻 一啖串燒一啖生啤,OMG,正!

🍹sexy on beach
口感清爽,帶微甜及微酸味,口感平衡順滑,果香濃郁,爽😊

✨餐廳裝修簡潔現代,氣氛輕鬆愉快👍每首歌都係耳熟能詳嘅廣東歌為主♥️ 有feel 有feel

✨小編一定會再訪,因為好好坐🍻 好適合同朋友敘舊,又可以同朋友一齊玩😍鏢機啦~桌球枱~ 好幾部大電視又方便睇波! 又食得又玩得又睇得又聽得,做乜都得😂

———————————————
評分: (5⭐️最高)
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
打卡:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
再訪:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

#chillyummi_沙田 #foodiehk #Eeeeeats #FoodPhotography #Delish #foodiegram #foodielife #igfoodie #hkfoodies