2024-03-27 3866 views
荃灣地獄級超多人煲仔飯 見到網上好多人吹捧佢 今日又嚟試試.晚市1730開始入座 今日1715早d黎到排隊竟然入完第一輪 都仲要拎20號飛最後要等到1915先有得食 等足兩個鐘.今次點咗 ⭐️豆豉白鱔煲仔飯$88先開蓋落豬油 再落醬油 冚蓋焗2分鐘👍🏻白鱔超級高質 厚肉肥美 有彈性👍🏻飯粒 粒粒分明 吸左豬油同醬油好香口😈👍🏻飯焦脆口 會表示啱啱好 加埋豆豉拌飯會更加惹味.⭐️香菇滑雞臘腸煲仔飯$88呢一煲有一個好大嘅問題 臘腸唔夠香😖飯粒完全感受唔到 臘腸香味 香菇味 雞油😰感覺三樣配菜 都融合唔到🤔如果普通餐廳 呢個水平會覺得還好 可以接受🤨但如果係受人追捧 排兩個鐘嘅名店 咁簡單都做唔到呢個質素可以話不能接受.特別講一講服務 店員服務語氣幾差 有種唔休做嘅感覺因為超級多人排隊 只可以話理解食客:唔該 想問問排到幾號? 店員:十幾廿幾啦~.特別一提 仲要收加一.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_荃灣.#江湖小棧 (荃灣)地址:荃灣鱟地坊30號寶成大廈1號地舖.⭐️評分:味道:3.5/5 白鱔4.5環境:2.5/5 人多都幾迫服務:2/5抵食:3/5
荃灣地獄級超多人煲仔飯 見到網上好多人吹捧佢 今日又嚟試試
🤨但如果係受人追捧 排兩個鐘嘅名店 咁簡單都做唔到
呢個質素可以話不能接受
特別講一講服務 店員服務語氣幾差 有種唔休做嘅感覺
因為超級多人排隊 只可以話理解
食客:唔該 想問問排到幾號? 店員:十幾廿幾啦~
特別一提 仲要收加一
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_荃灣
#江湖小棧 (荃灣)
地址:荃灣鱟地坊30號寶成大廈1號地舖
⭐️評分:
味道:3.5/5 白鱔4.5
環境:2.5/5 人多都幾迫
服務:2/5
抵食:3/5
(記住分享比朋友 追蹤/like 感謝你哋支持🙏🏻)

#飲食 #美食 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #旺角必食 #葵涌美食 #葵興美食 #葵芳美食 #荃灣西美食 #荃灣西必食 #大窩口必食 #大窩口美食 #大角咀美食 #荃灣美食 #荃灣必食 #小菜 #茶餐廳 #煲仔飯