2024-05-22 365 views
放假喺花園街一帶亂行,行行下見到有間好似幾骨子嘅鋪頭,本人就中咗入去睇。唔知係咪有旅遊書介紹過,客人好似都係黎自日韓同大陸,好似好受歡迎咁,我就試下啦。我就對包裝冇興趣,唔會買有盒有罐裝果啲,見到有袋裝,$58兩包,就打算買兩包試下。一包都有十定十二塊,本人唔好意思逐包睇下係咩味,就叫店員介紹。佢本身推介阿華田杏仁粒,我覺得有點獵奇,最後買了伯爵茶同埋朱古力杏仁片。伯爵茶:茶味好濃,適合鍾意茶味的朋友!朱古力杏仁:本人喜歡這個多一點,因為中間有啲野可以咬下!兩包都算有驚喜,本人分了一半給老友記,佢都話正,所以下次行開花園街會再試其他味。好似聽到店員話,要過100蚊先可以比信用卡。

伯爵茶:茶味好濃,適合鍾意茶味的朋友!

朱古力杏仁:本人喜歡這個多一點,因為中間有啲野可以咬下!

好似聽到店員話,要過100蚊先可以比信用卡。

2024-05-11
TakeAway
$58 (Tea)