每隔一段時間便很想吃雲吞水餃,熱辣辣的湯配上鮮味味的餃子,非常暖胃,而我媽咪通常就會去街市嗰間買啲外賣嘅生餃返屋企煮嘅。呢間分店係少又可以堂食嘅,店內整潔乾淨,在店員包餃子的一方,掛上招牌字畫,非常吸睛,而即包即煮的雲吞有非常多口味,我點了清湯蟹籽鮮蝦雲吞及香煎招牌煎餃,還有鮮榨粟米汁。招牌煎餃一咬噴汁非常Juicy,滿滿的韭菜肉餡,難怪是招牌。清湯蟹籽鮮蝦雲吞,很有口感,每個雲吞都包裹住鮮蝦,非常爽口彈牙。新鮮即炸粟米汁,暖暖哋非常暖胃,而且粟米香味很Fresh.食評總結:即包即做感覺非常新鮮,而見到佢有咁多間分店,想食餃子嘅行過我都會去食呢間。

新鮮即炸粟米汁,暖暖哋非常暖胃,而且粟米香味很Fresh.

• 招牌煎餃