2020-12-14
🍽The 5B Private Corner———————————————🐈:個餐廳名好有以前中學嘅感覺☺️,餐廳環境佈滿精緻既小裝飾,有大量打卡位😍😍,基本上每個corner都有嘢想影🤣。坐吧位可以望到出面大馬路同天橋,仲有一望無際嘅天空,景色唔錯架。另外值得一提,啲員工個個都超級nice🥰💕💕!!!!———————————————🌟Impossible Burger 𝚂𝚎𝚝 $𝟷𝟹𝟾個set跟餐湯、餐包、飲品同甜品。個burger好醒神開胃,因為除左蕃茄、酸青瓜,仲有塊菠蘿架🍍😍!!! 完全中和哂有時食burger為食到好漏既感覺!包都好鬆軟,個漢堡排唔算厚身但好juicy,完全食唔出係素牛肉漢堡😳😳,勁!𓂀推介度:8/10_🌟忌廉粟米湯 + 牛油法包湯夠濃夠滑,味道唔錯。牛油法包都鬆軟,不過可以多啲牛油。𓂀推介度:7/10_🌟日式芝士蛋糕好好食啊!淡香既芝士香味👍🏻👍🏻🧀,質地都好夠滑,做得唔錯啊!𓂀推介度:7/10💛💛💛💛💛
———————————————
———————————————
🌟Impossible Burger 𝚂𝚎𝚝 $𝟷𝟹𝟾
𓂀推介度:8/10
_
🌟忌廉粟米湯 + 牛油法包
湯夠濃夠滑,味道唔錯。牛油法包都鬆軟,不過可以多啲牛油。
𓂀推介度:7/10
_