1K
2024-03-04 35 views
朋友知道🐧 最鐘意食甜品,今日專程帶咗我黎將軍澳中心,試下依間都幾多甜品選擇嘅西餐廳😋❤️👍 餐廳都幾旺場,餐廳前排滿長長一條人龍😳 不過佢入座都算快(有限時用餐🥴 ) 所以等咗15分鐘左右就入到去食🥴👍 佢哋係用QR code 自助落單,好方便又易用😚 即刻睇下個甜品menu 先🤩 是日蛋糕一共有4 款精選😍❤️ 眼闊肚更闊嘅🐧 決定食曬佢地😈咁多款甜品入面,🐧 就最鐘意提拉米蘇😘 食落一D 都唔膩,甜度啱啱好👍 奶油層質感類似雪糕咁香滑🤩 真係好正😋 朋友未食晏就叫咗個扒餐🥩 西冷牛扒唔會太韌太難咬,軟身又嫩口,加埋個黑椒汁一齊食真係超惹味🤤 牛扒底仲有大量薯條😈 超邪惡勁美味🤤 飲品方面,我杯美式咖啡濃度啱啱好😌 唔會過苦過澀,中和甜品嘅膩感非常理想😇 朋友杯荔枝綠茶賣相幾靚仔,飲品夠清新😘

紐約芝士蛋糕
Oreo  芝士餅碎杯