2023-07-29 40 views
哩間林香檸可以話係最近好hit嘅網紅店,身為飲品控嘅我點可以唔試下?同其他手搖唔同,佢店舖都幾大,出面有好多打卡位,仲有張bench比人坐,等緊野飲嘅時候唔會悶🤣 出面大塊檸檬🍋牆都幾吸晴~舖頭當然主打檸檬茶飲品,雖然全部都係檸檬,不過餐牌都幾多選擇👍🏻 全部都係100%手打香水檸檬茶,檸檬果肉、果汁和經過精細拉絲工藝“兩倒三拉”的茶完美融合,不得了🥰 今日買左Top3:招牌手打檸檬茶鴨屎香檸檬茶青瓜檸檬茶全部都有好香嘅茶味,檸檬酸而不澀,好fresh好解渴!青瓜檸檬幾特別,有小少薄荷味,好少飲到👍🏻👍🏻 鴨屎香其實即係烏龍茶底,都唔錯😏哩度所左野都係新鮮製造,即叫即 100%純錘打出來,所以要等耐少少 (不過有得影相ok啦!)要注意茶和冰的份量黃金比例 ,餐廳唔建議去冰或少冰😀
[我愛檸茶]

招牌手打檸檬茶