2017-03-26 206 views
話說我有一個好中意monchhichi ge朋友。呢間店佢由上年嘈到依家,講左好耐叫我同佢一齊去食。但我本身對呢隻馬騮仔真係冇咩感情,所以一直拖到依家先尼呢間野,其實我都幾佩服我個friend ge 毅力😂一去到間店,真係周圍都係monchhichi,我個friend 拉住我周圍同佢selfie一大輪之後,終於可以坐低食野。作為一間吸引monchhichi迷ge 餐廳,當然咩都係monchhicho啦,連d食物同埋杯杯碟碟都係monchhichi啦。d野食都ok啦,整得好靚,同埋食落都叫做ok 好食,不過我friend 話尼得呢度,野食已經5重要咁話wor😂