2020-07-23 1048 views
因應疫情關係, 大部份人都選擇買外賣, 堂食反而好少人, 咁啱路過, 就食埋先走啦! 見人食車仔麵好似幾好, 試試看! 最低消費 $38, 麵 $12, 餸大部份 $12, 有部份 $10, 紫菜, 腐皮, 蘿蔔嗰啲就 $8! 可選大中小辣! 我食米粉 $12, 好滑好滑, 唔係 cheap cheap 米粉, 份量都幾多! 餸方面, 貪心的我要牛腩 $12, 豬腸 $12 & 紫菜 $8! 合共: $44! 餸份量好好好多.....牛腩好淋, 有濃濃的五香味, 唔太肥! 豬腸少少肥, 好煙靭, 無羶味! 紫菜亦勁多, 好滑無砂! 簡單嚟講....超抵, 份量足 (根本多到食唔晒), 味精就應該有, 不過食完唔會好口渴, 可接受!

$45 (Lunch)