2021-08-07 124 views
夜晚收工同同事打邊爐,book左5位環境:畀我地坐最角落果張枱,其實坐角落冇問題,但嗰個位置偏暗。最後係因為有客book左後面間VIP房,開左燈先透左啲光出嚟VIP房啲人食煙,開閂門都聞到強烈煙味可能坐角落頭,冷氣唔夠,流住汗食成餐臨埋單走之前,仲見到隻老鼠仔喺醬料區跑入去廚房出菜嘅窗口坐正望住隻老鼠仔跑過真係嚇死食物:湯底點左三款:海底椰雞、麻辣鍋、魚肚湯。麻辣完全冇味,得個辣字,另外兩款就清水。紙仔嘅選擇偏少,得一款牛同豬,難食,冇肉味又勁嚡。螺係臭嘅、沙白都尚可接受(都有一兩粒臭),白蘿蔔切到好薄,又係冇味總之食物質素都偏差豉油真係咸到難以想像,打邊爐從來未食過咁咸嘅豉油,係咁溝湯落去,都咸到打冷震服務態度:極差、差到一個點因為紙仔寫明「按人數比例分配」,同行有5個人,我地就喺牛果得寫左4。點知唔係嚟4碟,係嚟4塊!!之後加單,我地牛、豬各寫左10。個職員好似未見過咁大個數咁,走去問唔知係老世定經理。最後都係上左豬牛各8塊,仲老屈我哋點左萵筍、白蘿蔔、沙白果啲,我地話:之前有填 你已經畀左,之後我地冇再填啦,呢轉唔係我地㗎。個職員都仲堅持係我地填、逼我地要
夜晚收工同同事打邊爐,book左5位

環境:

VIP房啲人食煙,開閂門都聞到強烈煙味

可能坐角落頭,冷氣唔夠,流住汗食成餐

臨埋單走之前,仲見到隻老鼠仔喺醬料區跑入去廚房出菜嘅窗口
坐正望住隻老鼠仔跑過真係嚇死

食物:

紙仔嘅選擇偏少,得一款牛同豬,難食,冇肉味又勁嚡。

總之食物質素都偏差

服務態度:
極差、差到一個點

$190 (Dinner)