2012-06-15 6 views
真係好失望! 之前食過幾次朗豪坊店,水準不錯,每樣都好滿意,見銅鑼灣開了分店,經過,就即管入去試一試。裝潢,相比旺角的已經差好遠。感覺好似大型壽司連鎖店咁! 叫壽司,又要睇完Menu,再自己對番號碼,再搵番紙去剔,十分唔User friendly,感覺好似去左食放題,定係元氣迴轉咁!最失望係質素,三文魚呀果d勁薄、甜蝦無味、牛肉他他勁細件又鞋、有個咩牛肉壽司先過份,乾爭爭軍鑑樣子ok,還見得人,用料亦新鮮,但$35一件,我覺得合理質素,唔係特別突出。叫左第一Round,已覺得唔對路,立即止蝕,埋單走人。唔知食左乜的情況下,竟然要$278蚊! 總共只食了20分鐘...完全無飽的感覺 只有一肚氣..............................宵夜時段可以有100現金劵用,依種質素可能都可以接受但正價時段,講緊差唔多碟碟30蚊的壽司, 依種質素實在差勁,大型連鎖店壽司的質素都無! 價錢仲要貴咁多,實在不值一試! 未知旺角店的質素是否亦同樣下降,但起碼依排我一定唔會再幫襯!
見銅鑼灣開了分店,經過,就即管入去試一試。

叫左第一Round,已覺得唔對路,立即止蝕,埋單走人。

宵夜時段可以有100現金劵用,依種質素可能都可以接受

依6件壽司要$100 (未計加一)!! 值嗎?!.....
2012-06-14